Sales in de vingers door onze Sales Training

Als ondernemer of verkoper bent u continu op zoek naar kansen om uw business uit te breiden, of het nu gaat om de uitbouw van bestaande klanten of het werven van nieuwe klanten. MTT helpt en ondersteunt in een leerzame sales training graag bij de uitvoering hiervan. Verkopen is een handeling om de koop van producten en/of diensten te stimuleren en het koopgedrag positief te beïnvloeden. Verkoop leidt immers tot een financieel resultaat voor uw onderneming.

De markt verandert continu, de verkoper ontwikkelt zich en ook de klant ontwikkelt zich en vertoont daarbij een bepaald gedrag naar u of uw verkoper. Het is dus van belang te trainen in vaardigheden door het volgen van de juiste sales training.

Helaas kleeft er vaak nog een negatief imago aan het woord verkooptraining. Men ziet dan verkopers in een zaaltje van een hotel zitten, waar een man in pak komt uitleggen wat de verkoper verkeerd doet en anders zou moeten doen om meer omzet te genereren. Dit is niet zoals MTT werkt. Iedere training van MTT heeft een zorgvuldig uitgedacht stappenplan, waarbij de organisatie is betrokken. De insteek is verandering in de basis, zodat het vanaf het fundament goed wordt neergezet.

Wat doet MTT bij de ‘Verkooptraining’?

Alle trainingen hebben dezelfde stappenopbouw maar kan variëren in onderwerp of focus. In de verkooptraining kan desgewenst gebruik gemaakt worden van video-opnames die gebruikt worden in het leerproces. Dit materiaal kan tevens dienen als meetmoment, net als de ‘Persoonlijk Profiel Analyse’, die de deelnemers krijgen. De cursisten krijgen de beelden eventueel ook per mail thuisgestuurd. Een salestraining van MTT behoudt de authenticiteit van de deelnemer en het bedrijf, is op maat, interactief en meetbaar.

Samen zorgen wij ervoor dat de veranderingen een ruim draagvlak hebben bij uw personeel en binnen uw organisatie.

Informatie aanvragen