Wat is persoonlijke effectiviteit?

Wilt u met handvatten werken aan uw ambities in plaats van er alleen maar over te dromen? Kunt u geen nee zeggen? Heeft u nooit ergens tijd voor? Wilt u (vastgeroeste) patronen doorbreken en meer gedaan krijgen in minder tijd? Dan is de training persoonlijke effectiviteit voor u geschikt. Maak grote stappen in uw persoonlijke ontwikkeling. Alles is namelijk te leren, zelf tijd maken. Met de training Persoonlijke Effectiviteit bent u op de juiste weg.

De weg naar persoonlijke effectiviteit begint met zelfkennis en het stellen van een helder en reƫel doel. Wij brengen uw manier van denken, uw handelen en uw waarnemen in kaart. U krijgt hierdoor een helder inzicht in uw kwaliteiten, zaken die u belemmeren en ook uw mogelijke valkuilen. Met deze kennis op zak leert u uw gedrag op het juiste moment, in de juiste richting te sturen om uw doel te bereiken. U heeft hierdoor meer focus en krijgt meer gedaan, met minder moeite.

Wat doet MTT bij de training persoonlijke effectiviteit?

We stellen heldere doelen, brengen de doelsituatie in kaart samen met de huidige situatie, kijken naar gedrag van u en anderen en gaan kwaliteiten bepalen en actief inzetten.

Een standaard training is niet altijd de oplossing voor een organisatie, want problemen verdwijnen niet doordat enkele medewerkers zich verder ontwikkelen in hun kennis en vaardigheden. Problemen die spelen, zijn vaak ingewikkelder, doordat bijvoorbeeld processen, aansturing en cultuur een grote rol spelen. In zulke gevallen is een maatwerktraject de oplossing. Maatwerktrajecten worden altijd ontwikkeld aan de hand van een analyse van de situatie binnen de organisatie, zodat deze optimaal aansluiten op de leerbehoefte en het grootste resultaat opleveren!

Al onze trainingen zijn opgebouwd met een stappenplan, waarbij de organisatie betrokken wordt. Denk aan het meelopen in een winkel, bij het bedrijf, persoonlijke analyse van de deelnemer(s), een praktijkgerichte training en een perfecte evaluatie met follow up.

Samen zorgen wij ervoor dat de veranderingen een ruim draagvlak hebben bij uw personeel en binnen uw organisatie.

Informatie aanvragen