Voor diverse soorten opdrachten een trainingsacteur

In Nederland zijn er heel veel acteurs. Het beroep acteur is de laatste jaren enorm in opkomst gekomen. Soms wordt acteur gezien als ideaal beroep, toch blijft het een vak apart dat niet voor iedereen is weggelegd. Maarten Tuit Presentatie & Performances is de specialist in acteurs, acteren gericht op presentaties maar zeker ook op het inhuren van acteurs voor diverse tv en of filmproducties.

Een acteur inhuren voor een tv of filmproductie kan dus ook bij Maarten Tuit Presentatie & Performances. Maarten Tuit heeft ervaren acteurs die in te huren zijn voor uw speciale opdracht. Op jonge leeftijd had Maarten al door dat hij geen standaard toekomst wilde. In 1996 begon Maarten daarom met zijn eerste acteerlessen bij Theaterschool de Kloostertuin in Woerden en deed jaarlijks een complete eindproductie met zijn toneelklas. Op de middelbare school smaakte theater maken naar meer en wilde Maarten een poging trachten zijn stem te ontwikkelen; hij begon zich meer te interesseren voor multidisciplinair theater en kreeg als grote passie: Musicals. Maarten Tuit heeft de opleiding Dutch Academy of Performing Arts te Zoetermeer afgerond in de richting vocal (2010 – 2014) en is inmiddels te zien geweest in diverse film, theater en tvproducties.

De kosten van de inhuur van een acteur voor uw productie varieert. Belangrijk is om samen te kijken naar de wensen en behoeften, zodat Maarten Tuit een goed beeld hiervan krijgt. Aan de hand hiervan kan er een passend voorstel worden neergelegd. Met de inzet van Maarten Tuit weet u dat u kiest voor professionaliteit en kwaliteit op het hoogste niveau. Samen met u of uw opdrachtgever, wordt er gekeken naar de opzet van de productie, zodat dat er een zo goed mogelijk beeld kan worden geschetst van het gewenste eindresultaat. Een eindproduct van het hoogste niveau is natuurlijk waar we met elkaar voor gaan.

Maarten Tuit presentatie & performance werkt vanuit een divers scala aan acteurs & actrices.

Informatie aanvragen