EEN ULTIEME KLANTENERVARING

EEN ULTIEME KLANTENERVARING!

Dagelijks kom ik in contact met ontzettend veel ondernemers en organisaties. Iedereen zegt de klant bovenaan te willen zetten en ziet de urgentie in van klantgericht werken. De praktijk is soms anders. Dingen die geleerd worden worden niet toegepast of ebben naar verloop van tijd weer weg. Maar sommige mensen hebben klantgerichtheids DNA in hun bloed zo ook de persoon uit mijn ervaring in dit verhaal.  We hebben allemaal wel gemerkt dat het nogal wit was de afgelopen dagen. Nederland staat vast, de ANWB raadt iedereen af de weg op te gaan. Iets wat voor mij niet mogelijk is. Alhoewel ik trachtte met de trein de te gaan, ben ik toch wel zeer gehecht aan het rijden in mijn eigen auto.

Zo bedacht ik mij dus op maandag dat het toch een tijd werd voor winterbanden. (had wellicht iets eerder gekund). Ik had dus geen winterbanden en wilde die toch wel erg graag hebben om mijn NS contact tot een minimum te kunnen beperken. Ik heb later op de middag contact opgenomen met mijn Citroen dealer in De Meern, een viertal winterbanden kon, maar duurde 7 dagen. Dus ik ben naar Kwik-fit gereden, ik dacht.. daar moet het toch lukken, maar nee. Ook daar ging  7 werkdagen duren. Maar toen…

EEN ECHTE WAUW!

Compleet radeloos ben ik dus gaan bedenken wat ik op deze korte termijn nog kon regelen. Ik werd getipt om naar Autobetaalbaar Woerden te gaan. Dus dat deed ik. Ik legde mijn probleem voor bij Arno Groenewegen, die op dat moment alles in het werk stelde om te zorgen voor winterbanden. Binnen 1 uur!! Ik kreeg een leenauto mee om wat dingen te regelen en mijn auto is weer winterproof! Een leenauto is niet bijzonder, dat ze mij graag willen helpen ook niet. Maar de spontaniteit en het alles in het werk willen stellen op een drukke dag, aan het einde van de dag vind ik echt bijzonder. Arno je hebt er een fan bij!

Groet,

Een blije klant

 

Maarten Tuit

Maarten Tuit (Author)

View Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *